12 kwietnia dzieci z klasy Oa uczestniczyły w warsztatach kulinarnych.
Każde dziecko przyniosło do szkoły niezbędne podczas zajęć produkty, takie jak: twaróg, rzodkiewka, papryka, pomidory, a także ogórki.
Dzieci miały że sobą także przedmioty niezbędne w każdej kuchni takie, jak: deska do krojenia, fartuszek, miska, nóż.
Celem zajęć było przygotowanie wiosennego twarożku z dodatkiem świeżych warzyw.
Warsztaty dostarczyły dzieciom wiele radości.
Na zakończenie każde dziecko ze smakiem próbowało przygotowanego przez siebie twarożku.
Warsztaty kulinarne
Każde dziecko przyniosło do szkoły niezbędne podczas zajęć produkty, takie jak: twaróg, rzodkiewka, papryka, pomidory, a także ogórki.
Dzieci miały że sobą także przedmioty niezbędne w każdej kuchni takie, jak: deska do krojenia, fartuszek, miska, nóż.
Celem zajęć było przygotowanie wiosennego twarożku z dodatkiem świeżych warzyw.
Warsztaty dostarczyły dzieciom wiele radości.
Na zakończenie każde dziecko ze smakiem próbowało przygotowanego przez siebie twarożku.